1

Inventarisatie

De eerste stap in het maken van een ontwerp is het tekenen van de plattegrond. In dialoog met u tekenen wij mogelijke opstellingen. Gewoon met potlood op papier ontstaat een ontwerp dat stijl, sfeer en functionaliteit samen brengt. Altijd op basis van uw ideeën. Het tekenen van de plattegrond zorgt er voor dat de hoofdlijnen voor het ontwerp helder wordt. Aan de hand hiervan wordt het geheel ingevuld met materialen en apparatuur.

2

Prijsindicatie

Met het schetsontwerp en de voorlopige keuzes berekenen wij een indicatief kostenplaatje om u duidelijk inzicht te geven in uw budgetverdeling. Op basis van deze indicatie kunnen we het vervolg gaan plannen en weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

3

Ontwerp

Wanneer het geheel dat tot zover is opgebouwd naar wens is, werken wij het ontwerp tot in detail uit. De plattegronden worden exact ingevuld en aanzichtstekeningen geven u een eerste blik op uw nieuwe keuken of interieur.

4

Budget bespreking

Op basis van het ontwerp hebben wij een prijsvoorstel voor u gemaakt. Dit voorstel is de laatste hobbel die we moeten nemen op weg naar uw droominterieur of keuken. De offerte wordt volledig gespecificeerd, en alles word duidelijk met u besproken. Eventuele aanpassingen blijven altijd mogelijk.

5

Inmeten

Na het sluiten van een akkoord over de keuken, wanneer u ons het vertrouwen geeft om het project uit te voeren, zetten we onze technici aan het werk. Het is essentieel dat de keuken perfect gaat passen, het is tenslotte maatwerk. De eerste stap is dan ook dat we, zodra de ruimte beschikbaar is, de situatie ter plekke gedetailleerd komen inmeten. Dit gaat overigens niet alleen om de maten van de ruimte, maar ook om technische voorzieningen en mogelijkheden voor bijvoorbeeld ventilatie.

6

Productie

Wanneer alle details zijn doorgenomen start de daadwerkelijke productie en beginnen de machines te draaien in onze werkplaats. Vanaf de eerste plank die wordt gezaagd, tot het vastzetten van de laatste plint behandelen we elk project als één geheel. De keuken wordt geproduceerd als een compleet geheel en door onze vakmensen ook zo afgemaakt.

7

Montage

Na 8-12 weken geduld te hebben gehad is dit de dag dat onze monteurs bij u aan de slag mogen om alles te monteren en installeren. Onze monteurs bouwen het werk op, leggen de werkbladen en plaatsen de apparatuur.  Vanzelfsprekend werken we uitsluitend met onze eigen vakmensen.

8

Oplevering

Na een aantal dagen (afhankelijk van de grote van het project) als de monteurs de vloer aanvegen is uw project afgerond. U ontvangt een uitgebreid onderhouds- document zodat u precies weet hoe om te gaan met alle verschillende materialen. Vanaf dit moment kunt u gaan genieten van uw nieuwe keuken, meubel en of interieur.

© 2022 Spaans & van Egmond - Theme by Themefyre